Junkers Apps

Junkers Control

Junkers Control slimme regeling van centrale verwarming en heetwater

Applicatie Junkers ControlDe Junkers Control is een met internet verbonden kamerthermostaat voor de regeling van de centrale verwarming en het heetwater.
Nadat u de app geïnstalleerd heeft kunt u deze in demo mode gebruiken zonder internet verbinding, cv-toestel of Junkers Control zelf, om de unieke mogelijkheden en eenvoudige bediening te ontdekken.

Eenvoudige bediening

Het moderne design en de intuïtieve concept van de Junkers Control zorgt ervoor dat het eenvoudig te bedienen is met het touch screen of met een app.

 • Voorzien van een standaard weekprogramma dat naar behoefte eenvoudig aangepast kan worden.
 • De Junkers Control heeft een ‘vakantie mode’, waarbij alleen de begin- en einddatum opgegeven moet worden.
 • Een handleiding wordt bij iedere Junkers Control meegeleverd en er zijn video's beschikbaar vanuit de app voor nadere details over de specifieke functies.

Gewoon slimmer

Applicatie Junkers Control regelapparatuur per weekDe geavanceerde Junkers Control heeft een 'intelligente conversatie' met het cv-toestel waardoor het functies kan gebruiken om de energie-efficiëntie te verhogen, zoals:

 • Vermogensregeling en weersafhankelijke regeling verminderen de temperatuur van het cv water, voor een verhoogde efficiëntie en bovendien een beter gebruikerscomfort.
 • Anders dan andere slimme regelaars kan de Junkers Control ook de heetwater voorziening besturen, voor extra energiebesparing en comfort.
 • Door de grafische weergave van het gasverbruik kunt u eenvoudig vaststellen waar mogelijk nog meer besparingen mogelijk zijn.

Een Junkers Control voor uw huis?

Om uw verwarming slimmer te besturen kijkt u eerst op onze website of uw Junkers toestel compatibel is met de Junkers Control.
De Junkers Control heeft alleen een 2-draads verbinding nodig naar het cv-toestel; alle andere verbindingen gaan via het WiFi netwerk.

Download deze Applicatie via:

of scan volgende code


Junkers Home mobiele app regelapparatuur

Bosch EasyRemote

De Bosch EasyRemote vervangt de Junkers Home app. De Easyremote is met uitgebreide functies voor de afstandsbediening van uw CV-installatie via het internet – van

temperatuurregelaar tot weergave van de opbrengst van een thermisch solarsysteem. Eenvoudig te bedienen, veilig in gebruik en enorm handig.
Junkers Home mobiele app regelapparatuurEen overzicht van de belangrijkste functies:

 • wijzigen van de ruimtetemperatuur: Elke keer dat u op de "+" - of "-" knop drukt wijzig je de ingestelde waarde voor de actuele ruimtetemperatuur een halve graad hoger of lager.
 • veranderen van de bedrijfsmodus: Met afzonderlijke knoppen kunt u snel wisselen tussen de werkingsmodus "auto" en de verschillende handmatige verwarmingsstanden, energiebesparing en vorst.
 • wijzigen van het klokprogramma van uw verwarmingsinstallatie: U kan snel en gemakkelijk de schakeltijden en de gewenste bedrijfsmodus voor elke afzonderlijke dag van de week instellen.
 • wijzigen van het temperatuurniveau: U kan de temperatuur niveaus gemakkelijk veranderen voor de verschillende bedrijfstoestanden.Ga eenvoudig naar "Temperatuur Level" in Instellingen, waar u de temperatuur niveaus kunt instellen voor de verwarmings, energiebesparing en vorst modi.
 • opbrengst thermisch solarsysteem: Bosch EasyRemote creëert een overzicht van de cumulatieve kilowattuur, geproduceerd door uw zonne-installatie, voor één dag of de laatste maand.
 • storingsmeldingen: Met hen kan u snel en eenvoudig fouten in uw verwarmingsinstallatie identificeren. JunkersHome vertelt je ook wat te doen om de fout te herstellen.


Junkers Home mobiele app regelapparatuurOm Bosch EasyRemote gebruiken, hebt u nodig:

 • een verwarmingssysteem met een regelaar compatibel met Bosch EasyRemote
 • communicatie module MB LAN (gateway) voor communicatie tussen het netwerk en de regelaar van de verwarming
 • een bestaand LAN netwerk (router met een vrije RJ45 verbinding)
 • internettoegang voor uw router om je verwarmingssysteem vanuit een locatie buitenshuis te kunnen bereiken.
 • App Bosch EasyRemote


Opmerking: Er kunnen extra kosten zijn voor de internetverbinding, een vast internettarief wordt aanbevolen.

Opmerking: Toekomstige updates vereisen ook een update van de gateway firmware. Sluit uw gateway aan op het internet voor ten minste 24 uur.

U kan bepalen met welke regelaar je verwarmingsinstallatie is voorzien via de technische documenten van uw systeem, of vraag aan uw Junkers Bosch specialist.

Download deze Applicatie via:

of scan volgende code:


Junkers Scan

Junkers Scan – Informatie over wisselstukken en mobiele catalogus.

Bent u op zoek naar de meest recente informatie over de wisselstukken of de onderdelencatalogus voor onze producten?
Met deze app vindt u gemakkelijk wisselstukken terug via de zoekfunctie of kan u de barcode op het etiket scannen. De functie ‘gebruiksreferentie’ toont alle gerelateerde toestellen en helpt u om het juiste reserveonderdeel te vinden. Uw toestel opzoeken volgens typenummer gaat even eenvoudig. Het enige wat u dan nog moet doen, is de gewenste wisselstukken selecteren in onze gebruiksvriendelijke catalogus wisselstukken.
Bovendien kunt u installatie- en onderhoudsrichtlijnen en informatie over herstellingen bekijken of voor later opslaan op uw smartphone of tablet.

Applicatie JunkersScan

Een greep uit de functies:

 • Wisselstukken opzoeken via tekstzoekfunctie of op ordernummer
 • Barcode op het etiket van wisselstukken scannen
 • Informatie over wisselstukken bekijken (bijv. prijsgroep, opvolger of foto)
 • Toestel opzoeken op typenummer of ordernummer
 • Catalogus wisselstukken met explosietekeningen bekijken
 • Gebruiksreferentie van de wisselstukken raadplegen
 • Informatie over herstellingen en onderhoud bekijken
 • Winkelmandje met bestelfunctie via e-mail

Deze app is bedoeld voor vakmensen.

Alle gegevens over wisselstukken en de catalogus wisselstukken zijn alleen beschikbaar op het internet. Daarvoor hebt u een (mogelijk betalende) internetverbinding nodig.
Download deze Applicatie via:

of scan volgende code:


Junkers Partner

Junkers Partner – Registreer eenvoudig al je geplaatste toestellen in het Junkers Partner Programma

Registreer al je geplaatste toestellen in het Junkers Partner Programma via de Junkers Partner App. Scan de QR-code op het geïnstalleerde toestel, geef aan of je het onderhoud wel/niet zelf zal uitvoeren en/of je de OGP optie wil toevoegen. De fabrieksgarantie wordt automatisch geregistreerd en uw punten worden automatisch toegevoegd aan uw partner saldo. Indien je tijdens het scannen van de QR-code niet met het internet verbonden bent, onthoudt het systeem de registratie en wordt deze verzonden zodra je opnieuw verbonden bent met het internet..

Deze app is bedoeld voor vakmensen.

Download deze Applicatie via:

of scan volgende code: