The best of both worlds

Vanaf 2018 wordt Junkers Bosch officieel Bosch. Dankzij de meer dan 121 jaar ervaring in verwarmingstechnologie van Junkers en de innovatieve knowhow van Bosch, komt het beste van twee werelden samen.

Junkers Bosch wordt Bosch

Wat betekent dit?

De naamsverandering startte reeds in 2015 met de toevoeging van de naam Bosch aan het merk Junkers. Deze wijziging zal dus volgend jaar gefinaliseerd worden. U heeft dit misschien al gemerkt aan onze nieuwe producten, zoals de Condens 7000i, waar het Junkers logo vervangen is door het Bosch logo.
Dankzij het nieuwe Bosch design, zijn onze toestellen volwaardige designelementen in huis. U hoeft uw verwarmingsketel dus niet langer te verstoppen in een kast of een kelder, maar u kunt er terecht fier op zijn.
De connectiviteit van de toestellen is een ander belangrijk voordeel van Bosch. Bosch heeft haar kennis in dit domein reeds bewezen en de connectiviteit maakt volledig deel uit van het Smart Home concept.
Tot slot maken we deel uit van een wereldwijd gekende groep (met aanwezigheid in bijna 60 landen) en dit geeft u een uitzonderlijke garantie op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

Wat verandert er voor u?

Einde van de toestellen met een traditioneel design!

Onze nieuwe productlijn, gesymboliseerd door onze revolutionaire Condens gaswandketels, biedt een modern en elegant design. Onze ketels kunnen op een eenvoudige en elegante manier geïntegreerd worden op elke plaats in uw huis of appartement!

De verbonden ketel

Dankzij de kennis van Bosch op het gebied van connectiviteit en ‘Internet of Things’, kunnen onze nieuwe modellen van op afstand bediend worden via onze Bosch EasyRemote applicatie. In de toekomst zal deze connectiviteit u toelaten om al uw toestellen in huis van op afstand te besturen, via het Bosch Smart Home concept.

Nos installateurs sont des héros connectés


Verbonden installateurs

Bosch zorgt er ook voor dat onze installateurs kunnen genieten van tools die hun werk vereenvoudigen. Dankzij speciale toepassingen worden onze installateurs echte helden die u helpen om al uw problemen op te lossen.

Een geoptimaliseerde dienstverlening

De connectiviteit van Bosch is niet alleen van toepassing op onze apparaten, maar ook op onze diensten. Dankzij onze digitale tools worden onze diensten (zoals klantendienst of trainingscenter voor installateurs) geoptimaliseerd om beter te voldoen aan uw verwachtingen.

Wat verandert er niet?

De Junkers kwaliteit

Hoewel onze naam verandert, blijft onze technologie hetzelfde ! Inderdaad, onze ketels en boilers behouden dezelfde verwarmingstechnologie van Junkers: dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid die Junkers tot één van de marktleiders bekroond hebben.

Wisselstukken voor oude toestellen

Installateurs en gebruikers, maak u geen zorgen over uw huidige Junkers ketel ! Onze wisselstukken blijven beschikbaar, zowel voor onderhoud als voor vervanging van een onderdeel. Wanneer wij onze nieuwe producten ontwikkelen, houden wij er steeds rekening mee dat al onze wisselstukken compatibel zijn met de modellen van de vorige reeksen. Onze montageplaat is hier het beste voorbeeld van, deze is na 30 jaar nog steeds ongewijzigd.

Tot slot

Dankzij de naamswijziging naar Bosch, komt het beste van Junkers en Bosch samen : dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid in een mooier design en met een verbeterde connectiviteit!